Kontakt : +381607261487

LOKACIJA

Pet shop – URBAN PETS

URBAN PETS pet shop i veterinarska apoteka nalazi se u naselju Belville (zgrada Zumbul)
Adresa: Đorđa Stanojevića 11/lokal 4P, 11070 Novi Beograd

Naša lokacija:

pet shop URBAN PETS lokacija

Na svega 150m od tržnog centra „Delta City“ – Novi Beograd

Kontakt:

Telefon: +381 60 7261487 (dostupan Viber i WhatsApp)
Email: info@urbanpets.rs
Pratite naš: 
FacebookInstagram i Google+

WEB: www.urbanpets.rs
WEB: www.veterinarska-apoteka.rs
e-SHOP: www.urbanpets.rs/online

Pet shop i veterinarska apoteka URBAN PETS:
Ponedeljak – Petak – 10-21h
Subota – 11-18h

Sredstva plaćanja u prodajnom objektu:

  • Gotovina
  • Kreditne kartice
  • Virman

O nama:

Urban Pets – pet shop Novi Beograd – nastao je iz želje da se ponudi novi koncept na tržištu proizvoda za kućne ljubimce. Kućni ljubimci u gradu zahtevaju specifičnu negu, jer najčešće sa nama dele naš životni prostor. Zbog toga smo pokušali da na jednom mestu obezbedimo sve što je neophodno da biste se adekvatno brinuli o svom ljubimcu i omogućili mu da bude zdrav i zadovoljan. Kod nas su i kućni ljubimci uvek dobrodošli, tako da uvek možete da Vašeg ljubimca povedete sa sobom kod nas.

Kako bismo zaokružili ponudu proizvoda za kućne ljubimce i ispunili naš slogan „Sve za Vaše kućne ljubimce na jednom mestu“ od 2017. godine počela je sa radom i veterinarska apoteka URBAN PETS na istoj lokaciji, a pred kraj 2016. godine uveli smo i osnovne usluge nege kućnih ljubimaca (kraćenje noktića i čišćenje ušiju). Svakodnevno Vam nudimo i konsultacije sa veterinarom. Od maja 2017. godine pustili smo u rad i internet prodavnicu URBAN PETS kako bismo naše proizvode učinili dostupnim kupcima širom Srbije.

Urban Pets – pet shop Novi Beograd – postao je prepoznatljivo okupljalište vlasnika sa svojim ljubimcima, a veliki broj naših zadovoljnih mušterija naš su glavni motiv da Vam u budućnosti ponudimo još bolju uslugu i još veći asortiman!