USLUGE

Salon za pse Urban Pets nudi temeljnu higijenu ušne duplje koja je veoma važna kod pasa kao i profesinalno uslužno skraćivanje noktića. Neredovno i neadekvatno održavanje higijene ušiju pasa može prouzrokovati brojne komplikacije. Sa druge strane, redovno i pravilno sečenje noktića onemogućava urastanje, infekcije i sl. Koristimo isključivo profesionalnu opremu i sredstva uz stručnu uslugu veterinara!

Urban Pets – nega kućnih ljubimaca

Urban Pets – nega kućnih ljubimaca

Salon za pse – ponuda usluga

Salon za pse Urban Pets nudi Vam sledeće usluge za Vaše kuce po povoljnim cenama:

  • Profesionalno kraćenje noktića – 350 din
  • Profesionalno i temeljno čišćenje ušiju i uklanjanje viška dlaka iz ušne duplje – 350 din
  • Popust ukoliko se odlučite za obe usluge (sečenje noktića i čišćenje ušiju) –  600 din  700 din

Koristimo isključivo kvalitetnu profesionalnu opremu i sredstva, uz stručni angažman veterinara.

salon za pse

Profesionalna usluga

Bez zakazivanja!

U većini slučajeva, u mogućnosti smo da Vam ponudimo uslugu danas za danasbez zakazivanja. Samo se najavite na telefon 060 7261487 i mi ćemo Vam rado izaći u susret.

Dugi nokti kod pasa mogu da stvore razne probleme, najpre remete statiku psa, a usled njihovog preloma mogu se razviti infekcije koje se mogu proširiti na zglobove i izazvati upalu. Ovi problemi se uglavnom javljaju kod pasa koji borave u zatvorenim prostorijama i na mekim podlogama.

Kod pasa koji redovno odlaze u prirodu i šetaju po tvrđim podlogama ili šljunku nokti se redovno troše zbog čega ima manje potrebe za njihovim održavanjem i sečenjem.

Ukoliko vlasnik primeti da su nokti predugački potrebno ih je seći. Ako psu nije odstranjen peti prst voditi računa (naročito kod starijih pasa) da njegov nokat ne uraste u meso i redovno skraćivati nokat. Rezanje noktiju kod Vašeg psa treba da bude redovno, kako bi stekao naviku i prihvatio sam postupak kao nešto što nije previše stresno. Ukoliko niste sigurni slobodno prepustite ovaj posao profesionalcima – rado ćemo Vam izaći u susret!